İTÜ GVO Ekrem Elginkan Lisesi "Üniversite Tanıtım Fuarı"na Katıldık

12 Mayıs 2023 tarihinde İTÜ GVO Ekrem Elginkan Lisesinin Maslak Yerleşkesi'nde düzenlediği "Üniversite Tanıtım Fuarı"na katıldık.

Geleceğin Türk-Alman Üniversitelilerine "Çevre Bilinci ve Sürdürülebilir Kalkınma Eğitimi" Verildi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Damla Durak Uşar yürütücülüğünde ve Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün katkılarıyla Harezmi Eğitim Modeli kapsamında Beykoz Tokatköy Ortaokulu öğretmen ve öğrenci grubu kampüsümüzde ağırlandı.

Üniversite Adaylarına "Türk-Alman Üniversitesi Tanıtım Günleri" Etkinlikleri Gerçekleştirildi

2-3 Mayıs 2023 tarihlerinde Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Uzaktan Eğitim Merkezinin katkılarıyla Derslikler Binası Konferans Salonu'nda;  Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Fatih Çemberlitaş Anadolu Lisesi, Kandilli Kız Lisesi ve Validebağ Fen Lisesi  öğrencilerine "Türk-Alman Üniversitesi Tanıtım Günleri" gerçekleştirildi.

Özel Kontenjan Liselerimize Tanıtım Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Uzaktan Eğitim Merkezinin katkılarıyla Üniversitemiz özel kontenjan liselerinden Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Fen Lisesi, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Kartal Anadolu Lisesine kampüsümüzde tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Türk-Alman Üniversitesi Liselere Çevrim İçi Tanıtım Günleri

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü olarak 30-31 Mart ve 3-4-5-6-7 Nisan 2023 tarihlerinde "Türk-Alman Üniversitesi Liselere Çevrim İçi Tanıtım Günleri"ni düzenledik. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu etkinlik günlerimizde lise öğrencilerinin Türk-Alman Üniversitesine dair merak ettiği sorular ayrıntılı şekilde cevaplandı.

Alman Lisesi Tanıtım Etkinliği

Türk-Alman Üniversitesi’nin Almanca eğitim veren liselere yönelik tanıtım faaliyetleri kapsamında 21 Mayıs Salı günü Alman Lisesi'ndeydik. Aynı kapsamda 28 Mayıs Salı günü ise Alman Lisesi 10. sınıf öğrencileri kampüsümüzü ziyaret ederek, Üniversitemiz ve Bölümlerimiz hakkında detaylı fikir edinme olanağı buldu.

Pasch Okulları Tanıtım Etkinliği

Goethe Enstitüsü Ankara Ofisinin katkılarıyla 12 Nisan 2019 tarihinde Pasch Okullarını TAÜ kampüsünde ağırladık.

İELEV Özel Anadolu Lisesi Tanıtım Etkinliği

9 Nisan Salı günü Almanca eğitim veren liselerden İELEV Özel Anadolu Lisesi öğrencilerini kampüsümüzde ağırladık.

İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı'ndaydık

Türk-Alman Üniversitesi olarak 02-03 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 'İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı'ndaydık.

IV. Beşiktaş Kariyer Günleri’ndeydik

Türk-Alman Üniversitesi olarak 20-21 Mart 2019 tarihlerinde Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde 'IV. Beşiktaş Kariyer Günleri' etkinliğindeydik.